Brightest Star - Vad har du nu petat i dig, va?


En kall kväll sent i november tror jag . . jag minns att snön föll sådär lagom, inte för tungt och inte för lätt. Jag hade vart i affären säkert tre - fyra timmar innan stängning bara för att vara varm tills senare. Personalen måste tyckt jag vart dum i hela huvudet eller nåt säkert . .

Som tur är så är inte Coop forum särskilt litet, iallafall inte här, så jag lyckades med konststycket att undgå uppmärksamhet idag också . . tror det är typ tredje dan i rad eller nåt . . kan inte låta bli att småle när jag tänker på det. Personalen som jobbar här måste fan vara helt dumma i skallen.

Inte ens när en tunn, sliten uteliggare som jag stryker runt bland skurmopparna och diskmedlen för femtusende gången så reagerar de . .  Fast å andra sidan kanske de är tränade att inte bry sig om såna som mig.

Men just den dagen, en tisdag av alla dagar. . (lönedag hörde jag nån kärring gorma) så blev jag alldeles tom när jag som en av de sista "kunderna" blev utsläppt av vakten prick klockan 10 på kvällen. Medan låset till de automatiska dörrarna bakom mig låstes inför kvällen med ett klick så insåg jag plötsligt hur ensam jag faktiskt var.

Parkeringen utanför, där bilarna är packade som sillar under dagarna, var nu nästintill tom. En kvinna klev in i sin Audi med sin matkasse, backade ut ur sin ruta och körde sakta ut från parkeringen, mot bilvägen, som även den var stilla och lugn såhär på kvällen.

Jag bara stod där. . själv. Ingen trappuppgång, inget soprum, ingenting. Vart går man när man inte har någonstans att gå?

Men just då spelade det ingen roll. Just då var jag varm, inte speciellt hungrig . . Jag bara var för stunden. Någon timme senare eller så skulle kylan, som var en bra bit under strecket, sakta bita sig fast i mina händer och i mitt ansikte.

Sen gick det som det gick.

Jag dog och kom hit . . ner faktiskt.
 

Fast det är klart, vem fan vill stanna i himlen för alltid när man ändå är fattig och inte har nåt. Då är det fan bättre att va här och drälla.

Relationer på menyn


Ytterligare galenskaper på WHAT THE "BLEEP!?!

The ultimate marrafakkin' antiblogg in the Wöörld by the way ;o)

Idag ska vi tala lite om skadliga aspekter i relationer hade jag tänkt . . alltså från dasspapper, och säker undergång, till
relationer. En fullständigt solklar diskussionsföljd måste jag säga . . Bra, då kör vi.


Så fort vi kritiserar, hånar eller ger negativ feedback på andra människor i vår närhet, hur försiktiga vi än må vara, tenderar det att störa eller skada vår relation till den personen . . Fortsätter vi med den negativa kritiken förgiftar vi relationen. Detta resulterar i att personen i fråga förlorar förtroendet, blir defensiv och vill ge igen.


Så glasklart om man har en hjärna. Det verkar dock som att vissa saknar en sådan och därmed har svårt att lära sig detta ovan . . 

Vidare så vill jag bara påminna om att vårda de du har, för en vacker dag har du dem inte längre.

No if's, no but's thats real, okejjj?



(Går)dagens visdomsord.. eller?

Dagens ord är dasspapper. Ett relativt slangbetonat uttryck som kanske inte ser så mycket ut för världen vid första anblick . .

Well, look again!

Man inser vikten av dasspapper när man inget har (Öhman, 2008).

Bra . . vidare till andra galenskaper.

Visste du att kombinationen upp upp, ner ner, vänster höger vänster höger, B A, Start ger dig 30 liv i Probotector på Nintendo?

Visste du att trots alla fem miljoner serietidningar med Fantomen som jag läste som liten så fanns det inte en enda ruta där han använde sig av dasspapper?

Nej precis, who knew? Dasspapper! Its fuckin' everywhere!!

en dassig framtid hö hö


Föreställ er en mörk och kall framtid. Rostiga skelett av dagens städer står tomma och allt det där tjafset.

Mitt i all misär så finns det noll dasspapper. Inbördeskrig avlöser varandra, familjer splittras och allt sånt.

Dumt eller hur?

Mörda andra människor för nåt så banalt som dasspapper? Löv någon? Gamla tidningar?

Nej!

Folk ska minsann ha rent, mjukt lambi så de går ut och slaktar andra för att upprätthålla sin egen toakultur.

Jag menar, hade det gällt olja, sötvatten eller nåt annat viktigt hade det väl vart okej . .

Eller?



Världens mesta antiblogg har återuppstått!

Oh yes FUCKING YEAASS I'm back! Min gamla dog tror jag so I had to let it go..

Okej, innan vi börjar festligheterna vill jag bara påpeka ett par saker..

- Först och främst, detta är INTE en vanlig piece of crap blogg där varje toalettbesök och snabbis ner till affären       dramatiseras och redogörs för.. OKEJ!

- Den här ANTI-bloggen uppdateras när den uppdateras, inte innan eller efter utan just då.. OKEJ!

- Föregående punkt innebär alltså (om man är väldigt trög) att den INTE är död bara för att jag inte skrivit på fem minuter..

Bra, då var det sagt.

Well, let's start the showww!!


RSS 2.0