Lyxfällan for fucks sake..

Såg på TV häromdagen, hör och häpna, jag som aldrig tittar tv, men iallafall, såg lyxfällan och någon idiot som hade lyckats köpa så mycket att hon numer var tvungen att leva på existensminimum de nästkommande 5 åren, och hon bröt ihop alldeles förstörd och "kunde inte förstå hur detta kunde ske". En av programledarna besökte henne i hennes hem och gick igenom en nyligen utprintad räkning, dvs efter att hon fått reda på att hon skulle leva på existensminimum, och då hade hon tagit ut 500 spänn 8 gånger på ett dygn för att handla på COOP..
- vad handlar du egentligen?
- mat..
SERIÖST! Vad händer i huvudet på en sådan människa, och det värsta är, att det här var bara ett program, det verkar för fan gå ett sånt här program i veckan, shit man, vad händer med Sverige?

Staackars liiten, du har handlat för mycket, staaaackars lilla söta fröken. Fan, det finns säkerligen personer som bor i rännstenen i u - länder som gladeligen skulle mörda för att få leva och agera i Sverige, och säkerligen skulle sköta sig galant väl här så att säga. Personer som svälter, som drömmer om ett bättre liv, som gråter sig till sömns, som bara kan fantisera om tillvaron vi har i Sverige, och vi som bor här, ja en del av oss verkar bara försumma vår lott och leva som SVIN! FAN, vi lever i sånt överflöd och vi vet inte ens om det, vi uppskattar det inte ens.

HELLO, WAKE THE FUCK UP! Det är beklämmande, nej det är fan pinsamt. Vi måste uppskatta vårt fantastiska land och vår välfärd som de nästintill bortglömda åldrande byggt upp åt oss. Var glada och respektera er rikedom, ty även existensminumum är mer än en ansenlig procent av världens befolkning någonsin kommer tjäna i sitt liv, men framförallt, uppskatta er tillvaro!

Tack för idag barn sa den feta moraltanten Kjell och tog sitt paraply och flög ut genom brevinkastet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra som alltid ;-)

2010-11-21 @ 18:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0